fmf_logo

Höstinsamlingen 2018- en dags inkomst till mission

Höstinsamlingen 2018 pågår under hela oktober månad. Höstinsamlingen- en dags inkomst till mission,  är en gammal och god tradition som praktiserats i FMF och MKF under långa tider. Insamlingen görs till förmån för missionsarbetet.

Om Höstinsamlingen lyckas bra täcker den alla de kostnader som missionsadministrationen i Finland har för missionsarbetet utomlands.

Vi tror att det missionsarbete vi tillsammans gör utifrån MKF-gemenskapen är viktigt och att det också samtidigt hjälper den lokala församlingen. Tillsammans med den ”stora” MKF- familjen når vi lite längre än vad vi kanske gör i den lokala gemenskapen.

Vi vill också påminna om behovet av förbön för våra utsända missionärer och för våra samarbetspartners. Vi bär varandras bördor, både ekonomiskt, andligt, själsligt och lekamligt! Alla små och stora bidrag är välkomna!

Om du vill du ge en gåva till Höstinsamlingen 2018, gör då en inbetalning till Missionskyrkan i Finlands konto: FI57 4055 1020 2570 71 // Swift/BIC: HELSFIHH. OBS! Använd referensnummer 71110!