p

Frikyrkokonferensen 2020 på Variska i Vasa är inhiberad

OBS!

På grund av coronaviruset inhiberas tyvärr sommarens konferens i Vasa. Årets konferens ordnas istället nästa sommar (2021) på samma plats (Variska, Vasa) och med samma talare så vi har något att se framemot.

Inhiberad sommarkonferens

—–

Information om sommarens inhiberade konferens
(Åtminstone plats och talare är de samma för konferensen sommaren 2021)

Screen Shot 2020-02-19 at 13.18.09

Den 11–14.6.2020 arrangeras den gemensamma konferensen “Enade i kärlek” i Vasa. Konferensarrangörer är Finlands svenska adventskyrka, Finlands svenska baptistsamfund, Finlands svenska pingstmission, Metodistkyrkan i Finland och Missionskyrkan i Finland.

För fjärde gången arrangerar den finlandssvenska frikyrkligheten en gemensam sommarkonferens. Den första gemensamma frikyrkokonferensen hölls år 2000 i Vasa. Därefter följde Borgå år 2005 samt Jakobstad år 2010. Nu står Vasa och Variska skolcenter i Gamla Vasa i tur den 11–14.6.2020.

Årets konferens blir mångsidig och intressant. Huvudtalarna Tomas Sjödin, Niklas Piensoho och Frida Nyberg är välkända och mångsidiga förkunnare. Seminarier, konserter och så kallade “Talkshows” kompletterar det intressanta programmet. För barn, tweens, ungdomar och unga vuxna arrangeras egna programhelheter.

Det finns ett stort antal hotell och airbnb lägenheter i Vasa. Därtill står arrangörerna senare under vårens lopp till tjänst med ytterligare valmöjligheter till konferensboende. Matpriserna under sommarkonferensen kommer att vara ytterst förmånliga. Sommarkonferensen har en egen hemsida, www.sommarkonferens2020.fi. Likaså kommer konferensen finnas på sociala medier.

Väl mött i Vasa den 11–14.6.2020!

(Text hämtad från Sommarkonferensens broschyr)

Mer information om konferensprogrammet och årets talare hittar du på sommarkonferensens hemsida.