MVV DEEPER

MVV Deeper är ett läger för dig som är 14-18 år och som vill gå djupare i din relation med Jesus. Under lägret kommer vi att lära oss om vad det innebär att följa Jesus och vara hans lärjunge. Vi kommer också att fördjupa oss och förankra oss i bibeln. Utöver undervisningen kommer vi chilla och ha roliga fritidsaktiviteter. Lägret består av två delar. Den första delen ordnas den 21-23 maj och den andra, i anslutning till sommarskoj ung, den 6-8 augusti. Båda tillfällena kommer att avslutas med en gudstjänst.

Platsen för MVV Deeper är FMUs fritidsgård, i Sundom Skärgård utanför Vasa.

Kom med på MVV Deeper!

Anmäl dig till lägret HÄR.

Lägren arrangeras av Föreningen Missionskyrkans Ungdom R.f (FMU) och Missionskyrkan i Finland (MKF)

* Vi följer rådande rekommendationer och reserverar oss för att begränsa antalet deltagare eller inhibera lägren.