Hege-Elise

Hjälp till Ukraina

Läs om det senaste i Familjen Sandås liv på fältet. Hege-Elise har rest till Ukraina för att föra in humanitär hjälp till en UMU-bas(YWAM). De hjälper bland annat till med att evakuera människor till Polen . Hon har mött många kvinnor med hjärtskärande berättelser och hört luftvärns sirenerna ljuda så att dem inte längre har någon verkan på hennes sinne. På söndag kommer hon hem tillbaka till Aten och vi ber för både Hege-Elise, familjen i Aten och hela Ukraina. Här kan ni läsa Hege-Elises senaste inlägg (på norska och engelska):

https://hemsandas.weebly.com

Vill ni understödja Familjen Sandås eller ge till arbetet med humanitär hjälp i Ukraina så kan ni ge till:
Missionskyrkan i Finland
FI5740551020257071
Ref nr: 00000 35907
Meddelande: Humanitär hjälp till Ukraina.

Insamlingstillstånd i Finland, med undantag av Åland: RA/2021/1616
Landskapet Åland: ÅLR 2021/10685

Hege-Elise