Zuglians tillbaka i Australien

Maria och Fabio Zuglian har återvänt till Australien efter en över sju månader lång sabbatsledighet i Europa. Sabbatsledigheten har varit lyckad och välbehövlig, men det är också roligt att vara tillbaka “hemma”.

– Själv tyckte jag det kändes som att komma hem när vi närmade oss Arnhemland, säger Maria till tidningen På Väg.

– Det har varit underbart och viktigt att få tillbringa en längre tid i våra hemland… och samtidigt känns det som en välsignelse att komma hem till Australien. Jag känner mig full med egergi, och lust att ta itu med livet och utmaningarna här. Men det behövs vishet att välja rätt, det finns så mycket man kunde vara engagerad i.

Maria påminner om att förbön behövs.

– Be gärna för oss! Vi behöver er förbön för att själva hållas nära Gud, för andligt beskydd, och för att få gå i förbereddda gärningar.