Sommarkonferens: Sirkku Chambers om parets intressegrupper

Sirkku Chambers berättar hur hon tycker att hennes och maken Andys undervisning på MKF:s sommarkonferens togs emot:

“Andy talade om manlighet medan jag talade om kvinnlighet. Uppskattningsvis 30 personer besökte Andys seminarier och ca 20 var och lyssnade på mig.

Vi önskade lyfta fram det faktum att Gud skapade oss till man och kvinna. En enskild man eller en enskild kvinna är inte Guds avbild, utan det krävs både en man och kvinna tillsammans för att kunna spegla Guds avbild. Där man och kvinna i ett äktenskap, på arbetet och i församlingen kommer tillsammans i frid, harmoni och ömsesidig respekt, där har målet uppnåtts.

Fienden berättar lögner i detta ämne, såsom i alla ämnen, genom att lyfta fram ett strikt koncept om vad som är en mans och en kvinnas plats. Detta gäller i äktenskap, kyrka, i rivalitet mellan man och kvinna eller i ett för löst koncept i sexuellt beteende där bilden att det inte är någon skillnad i hur vi beter oss sexuellt finns.

Responsen som vi fick var positiv. Själv blev jag rörd när ett ungt par gav mig en kram efter min föreläsning och berättade hur mycket undervisningen hade uppskattats.

Lössläppt sexuellt beteende ses idag överallt i samhället, så vi anser verkligen vårt ämne som aktuellt.”

 

Tack för möjligheten ni gav oss och att vi fick komma på besök.