Kom med på Midvinterveckan!

MVV14-neon-events

 

 

 

Varje år samlas 200-300 ungdomar till Midvinterveckan (MVV), FMU:s årliga nyårsläger. Den här gången går MVV av stapeln i Närpes 28.12-2.1.
Temat i år är ”Fortsättning följer…”. Senaste år har MVV haft teman som ”Grow up” och ”Under construction” och dessa teman vill lägerarrangörerna
nu fortsätta med och följa upp. Förutom inspirerande undervisning, innehåller MVV förstås också många möten med både nya och gamla vänner. Dessutom erbjuds intressegrupper av olika slag. En nyårsfest ordnas på nyårsafton, där det nya året välkomnas. På nyårsafton kl. 19 ordnas även ett offentligt möte där även icke-deltagare är välkomna att delta. Huvudtalare är i år Henri Tuhkala (Uleåborg), Mats Björkman (Kvevlax) och Ida Karlsson (Karis). Lovsången leds av Rebecka Lidman med team.

Tanken med MVV är att alla som vill vara med ska ha möjlighet att komma, oberoende av ekonomi. Därför uppbärs ingen fast lägeravgift, även om varje
lägerdeltagare kostar FMU cirka 80 euro. FMU vill därför informera om möjligheten att sponsra deltagarna, vilket man kan göra genom en inbetalning till FMU:s konto 405525-1252. (Skriv “mvv-stöd” i meddelandefältet.) Det behövs också mycket praktisk hjälp på ett läger – allt från kökshjälp,
städning till simultantolkning (till finska). Är du intresserad av att hjälpa till får du gärna kontakta FMU.

Mer info om MVV finns på www.fmu.nu.