Zuglians tillbaka i Australien – nu väntar nya utmaningar

Familjen Zuglian, MKF:s missionärer i Australien, avslutade sitt arbete för missionsorganisationen MAF den 1 september (läs På Väg nr 2/2016). Från att ha varit engagerade i missionsflyg inom MAF under många år driver deras kallelsemedvetenhet dem nu vidare ut till okända områden, för att hitta bättre vägar och redskap till att nå aboriginerna med evangelium. Familjen påminner om att de för år 2017 är i behov av ett ökat understöd eftersom Fabio inte längre har en regelbunden lön. Maria skriver: ”Med missionskommitten räknade vi ut att vi skulle behöva cirka 30 personer till som understöder oss med i medeltal 30 euro i månaden för att få det att gå ihop.” Den som önskar understöda Zuglians arbete kan använda Missionskyrkan i Finlands konto: IBAN: FI57 4055 1020 2570 71, swift/BIC: HELSFIHH. Referensnumret är 21500. Man kan också märka meddelandefältet med ”Zuglian”.