Grekland

– I en värld som just nu lider av både krig, svält och elände är det viktigt att veta att vår Fars rike inte består av mat, dryck, kläder eller pengar, utan av rättfärdighet, frid och glädje i den Helige Ande (Rom.14:17), skriver Martin Sandås från Aten. Martin jobbar med UMU och ett team som tränar troende att leda enkla smågrupper och församlingar med hjälp av DBS (upptäckande bibelstudium). Hege-Elise Sandås har mera organisatoriska åtaganden.

– Det är många gånger man känner av hopplösheten när man hjälper människor som saknar sådant vi tar för givet. Att kunna drömma om framtiden, jobba, studera och resa fritt är inte alla förunnat. Några vänner som flydde hit ungefär samtidigt som vi kom, har ännu inte heller fått uppehållstillstånd. De har väntat i 7 år och delar av livet är “på paus”, t.ex. att söka jobb och bilda familj.

Läs mera om familjen Sandås i det senaste infobladet!