Missionskyrkan i Ekenäs söker ungdomsledare

 Missionskyrkan i Ekenäs söker en engagerad och driftig ungdomsledare. 

Uppgifterna består främst av att starta upp ett ungdomsarbete på orten med Missionskyrkan som bas. Jobbet inkluderar uppsökande arbete. Du har möjlighet att själv påverka arbetets innehåll enligt dina egna styrkor. 

Av den sökande förutsätts tillräcklig erfarenhet av arbete med ungdomar, god förmåga att komma överens med människor, förmåga till självständigt arbete och kännedom om sociala medier. Vi önskar att du har ett hjärta för ungdomarna och en förståelse för den verklighet de lever i. 

Arbetet innebär varierande arbetstider. 

Behörighetskraven är grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, ungdomsledare, socionom, samhällspedagog eller annan lämplig utbildning. 

Erfarenhet av ungdomsarbete, samarbete med skolor samt studier på bibelskola är meriterande. Befattningen tillsätts enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid, men två personer på halvtid kan också komma i fråga. 

Vi erbjuder dig ett betydelsefullt arbete och ett sporrande stöd i vår varma gemenskap. Vi utgår från att du delar församlingens vision och värderingar baserade på Bibelns undervisning. 

Språkkraven är goda kunskaper i svenska. Kunskaper i finska är en merit. 

Lönen utgår enligt kollektivavtalet för kristliga organisationer 2023 – 2025. I befattningen iakttas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd. Dessutom ska ett straffregisterutdrag enligt lagen (504/ 2002) uppvisas. 

Skicka in din skriftliga ansökan med CV senast 15.8. till Missionskyrkan i Ekenäs, Jan Tunér, e-post crossoverconsultations@hotmail.com

Mer information ges av: 
Pastor Maria Nikander tfn 041 3130 887
Ordförande Jan Tunér tfn 050 4670 231 

Ladda ner pdf här