Lediga tider för bokning på Sjömansro

Sjömansro, bokningsläget sommaren 2015

25.5.2015

Det har kommit in bokningar till Sjömansro i relativt god takt under vintern och våren, vilket är mycket trevligt!

Hela augusti, samt början av juni och slutet av juli är redan så gott som fullbokat. De verkliga sommarmånaderna, juni och juli, erbjuder dock ännu plats för bokningar. Efter midsommaren, 22 juni fram till den 13 juli finns det många utrymmen som står tomma. En förhoppning jag har är att det skulle komma in några rumsbokningar under denna tid. En stor del av sommaren är fylld av läger- och gruppbokningar.  Enbart rumsbokningar är dock, hittills, ganska få under sommaren. Jag önskar att Sjömansro kunde fungera som ”sommarstuga” för de som vill koppla av under semestertiderna. Det finns t.ex. möjligheter att använda någon av Sjömansros roddbåtar eller att göra en kajakutflykt i samband med vistelsen.

I övrigt tycker jag att det är trevligt att se hur många församlingar som bokat in sig i år och ordnar läger, både från MKF men också från övriga samfund. 

Ta kontakt ifall ni vill boka rum eller utrymme på Sjömansro under sommaren, kom också ihåg att medlemmar får rabatt. Påminn mig gärna om det då ni bokar.

Ha en skön sommar!

 Med vänlig hälsning

Tobias Björklund
tobias-bjorklund@hotmail.com
0505351418